Ga naar verlanglijst Verlanglijst

Winkelwagen

Je winkelwagen is momenteel leeg

We zijn er bijna, we zijn er bijna,...

  • Geplaatst op
  • Door Michèle
  • 0
We zijn er bijna, we zijn er bijna,...

Het zijn de laatste loodjes...

We zijn er bijna!

Maar nog niet helemaal....:-)

Op 3 mei openen we (eindelijk) de deuren van onze winkel!
Rollercoaster? Yep. Veel goesting? Ook.

Ik heb al meermaals herhaald 'dit doe ik nooit meer' :-) maar dan vooral op bouwvlak. Respect voor alle werfleiders in de bouw, ik zou het voor geen geld ter wereld willen doen! Maaar... het resultaat mag er (bijna) zijn.

Tegenwoordig ga ik om de 4 uur mijn baby eten geven. Lees: het water van de bouwdroger uitgieten. Want drogen is nu de belangrijkste taak. Volgende week zal het weer even heel druk worden op de werf want dan komt alles samen. De stopcontacten, aansluitingen, de laatste voegwerken én de meubels.
Ik kan niet wachten om alle mooie stofjes op z'n plaats te zetten en inspirerende hoekjes te creëren. 

Intussen kwamen vrienden en familie helpen om te poetsen, prijzen te plakken, tientallen ritsen te sorteren enz. Veel werk achter de schermen om het ideale plaatje van in mijn hoofd waar te maken.
Een grote dankjewel aan iedereen, want dit kon ik niet alleen.
We zijn er bijna...

Tot op 3 mei!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Onze website gebruikt cookies, is dat ok? Manage cookies